nexis-ai-water.jpg

Genieten


 
 

dakterras (48m2)

Wie droomt er niet van om ‘s avonds bij zonsondergang op het dakterras te zitten en te genieten van het weidse uitzicht? Dit zijn momenten van ongekende luxe en geven u direct een vakantiegevoel. Heerlijk ontspannen in de buitenlucht, de barbecue aan, een goed glas wijn en optimale privacy.

 

 

tuin (200m2)

De 18 NEXIS urban villas type Garden (B en C) hebben een ruime tuin van haast 200 m2 welke grenst aan de brede singel van de Laan van Magisch Realisme. Er is ruimte voor vier parkeerplaatsen op eigen terrein.

 

 

landelijk

Nesselande grenst aan het groene hart. In de buurt vindt u prachtige lintbebouwing en pittoreske dorpen zoals Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Moerkapelle. Door de landelijke ligging tussen de Rotte en de Hollandse IJssel is het bijna moeilijk voor te stellen dat u binnen twintig minuten in het centrum van Rotterdam staat.

 

 

recreatie

U hoeft zich geen dag te vervelen in Nesselande. Zo is de Zevenhuiserplas, met zijn strand, uniek in Nederland. U kunt (leren) zeilen, waterskiën en er is een haven voor uw sloep of zeilboot. De Rotte nodigt uit tot fietsen en varen. In het Bergse Bos kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken, skaten en zelfs skiën. De Eendragtspolder is een genot voor vogelliefhebbers. En roeien doet u op de Rottermeren of op de Willem-Alexander roeibaan. Het is eigenlijk jammer dat er ook nog gewerkt moet worden.