nexis-ai-voorzijde.jpg

Werken

 

 

representatief

De NEXIS urban villas onderscheiden zich door ruimte, comfort, aandacht voor details, gebruik van degelijke materialen en veel licht. Een representatieve werkomgeving gecombineerd met het comfort van wonen. De indeling bepaalt u zelf. Ideaal voor een atelier, kantoor, bedrijfs- of praktijkruimte aan huis.

 

 

regionaal

In Nesselande vindt u scholen, sportverenigingen, een uitgebreid winkelaanbod en restaurants. Nesselande is centraal gelegen tussen Rotterdam en Gouda, maar ook Den Haag is snel te bereiken. Zo heeft u de voordelen van de grote stad en het comfort van de regio.

 

 

gastvrij

Nesselande is uitstekend bereikbaar en ligt op slecht enkele autominuten van de A20 (Rotterdam–Utrecht) en de A12 (Den Haag–Gouda). Uw bezoek parkeert op uw eigen terrein, voor de deur. Het metrostation bevindt zich op vijf minuten lopen en binnen twintig minuten bent u in het bruisende centrum van Rotterdam. Het NS-intercitystation Rotterdam–Alexander bereikt u met de metro binnen tien minuten.

 

fiscaal voordeel


NEXIS urban villas kunnen ondernemers een substantieel fiscaal voordeel opleveren. Informeert u naar de mogelijkheden. Wij vertellen u hier graag meer over.